Hem / Fakta & forskning / I media

I media och på webben

Så går det med Floorball Fitness (juni, 2020)

En liten update om Floorball Fitness från Svenska Innebandyförbundet. Skånes föreningar bjuds in till enskilda webbträffar i höst för att få stöttning att komma igång med Floorball Fitness. Läs mer här.

Flera fördelar med Floorball Fitness (Maj, 2020)

SIBF lyfter fler fördelar med Floorball Fitness. Övningsmaterialet är ett enkelt verktyg för att utveckla motionsidrotten. "Vi har ett mål att nå fler målgrupper och att bli fler motionärer och jag tror att föreningar med hjälp av Floorball Fitness ska kunna erbjuda innebandy som passar för fler", säger Inez Rehn,inkluderingsansvarig på Svenska Innebandy. Läs hela artikeln här.

Älvsjö AIK inspireras av Floorball Fitness (april, 2020)

Älvsjö AIK tog del av det digitala övningsmaterialet för Floorball Fitness och anpassar sin idrottsverksamhet och lagträning utifrån coroantider. Ny insporation utifrån ett enkelt och tilltalande material. Läs mer här.

SIBF om Floorball Fitness (april, 2020)

Svenska innebandyförbundet skriver om Floorball Fitness och vilka möjligheter träningskonceptet har gett efter att säsongen stängde ner pga Covid-19. Läs vidare här.

H78 i Sölvesborg testar Handboll Fitness (feb, 2020)

Infobladet skriver om när de var på H78 i Sölvesborg och tränade Handboll Fitness. En talande beskrivning av att delta på ett pass. Läs mer här.

Mörrums Handboll tester Handboll Fitness (jan, 2020)

Mörrums Handboll har testat Handboll Fitness med förhoppning om att köra vidare under vår och sommar. Kanske en utomhusaktivitet på beachen? Läs mer här. Sugen på att vara med och testa? Kolla in hemsidan för senaste info och kontaktuppgifter.